Novi kursevi

Novi kurs - Excel VBA programiranje

Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Novi kurs - Excel VBA programiranje

Nakon velikog broja upita obogatili smo našu ponudu za još jedan kurs i to - Excel VBA programiranje - osnovni nivo.

Ukoliko mnogo toga što znaš o Excel-u svakodnevno i koristiš u praksi, a i dalje osećaš da bi ti trebao neki brži način rešavanja svakodnevnih zadataka, onda je kurs „Excel VBA programiranje – osnovni“ pravi kurs za tebe.

Možda se nalaziš u situaciji u kojoj želiš da procese automatizuješ i učiniš modernim, a da i dalje zadržiš jednostavnost koju Excel ima, ili pak samo želiš da se upoznaš sa svetom programiranja na jedan vrlo lak i razumljiv način. Na kursu „Excel VBA programiranje – osnovni nivo“ ćemo ti pomoći da sve to i ostvariš.

Excel VBA je dodatak koji je Microsoft napravio unutar samog Excel-a sa ciljem da se i u kancelarijske programe kao što je Excel uvede pristup programiranja i automatizacije kako bi se rad u njima ubrzao i pojednostavio. 

Automatizacija procesa obrade podataka je sve atraktivniji pravac unapređenja. Na kursu ćeš naučiti kako da automatizuješ procese i posao ćeš obavljati brže i kvaltetnije, a tvoje kolege ili poslodavci će te voleti još više!

Naš autor Miloš Jovanović (koji je i autor kursa Excel - napredni nivo) osmislio je kurs koristeći primere koji su razumljivi i svakodnevni. Miloš ima višegodišnje relevantno radno iskustvo koje voli da deli sa polaznicima.

Samo tokom prvih mesec dana – promo cena je dostupna za sve naše Kampstere!

Na gubite vreme, rezervišete svoje mesto, a učenje počnite kada god vi budete želeli!

Prijavi se

2021-09-29

Autor: Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Administrator Kampster zajednice.

Imate pitanja za Kampster? Javite se: