Novi kursevi

Novi kurs: WooCommerce - Pokrenite profesionalnu online prodavnicu

Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Novi kurs: WooCommerce - Pokrenite profesionalnu online prodavnicu

Dragi Kampsteri,

Osavremenjavanje poslovanja i digitalizacija tržišta doprineli su rapidnim porastom onlajn aktivnosti u domenu kupovine i prodaje, pa zvanični podaci na globalnom nivou ističu da je u toku 2021. godine čak 2,14 milijardi ljudi kupovalo preko interneta. Da li ste i vi među njima? Sigurni smo da većina vas jeste, a kako su tendencije da će ova brojka nastaviti da raste, naše je da vas pitamo da li ste razmišljali da i vi svoj biznis prenesete u onlajn okruženju ili ga plasirate na globalno tržište? Jeste, a ne znate kako? Kampster ima rešenje za vas - WooCommerce

Reč je o WordPress-ovom dodatku za kreiranje onlajn prodavnice. Pored jednostavnosti, ovaj dodatak omogućava mnoštvo besplatnih ekstenzija otvorenog koda, plugina i raznih dodataka koji mogu značajno da unaprede rad i korišćenje vaše onlajn prodavnice, a samim tim i onlajn prodaje. Dodatak je namenjen pojedincima, malim, srednjim i velikim preduzećima i u svetu e-trgovine predstavlja neizostavnu kariku. 

Da bi vas ohrabrili u preduzetničkom razvoju, Kampster je pripremio kurs “WooCommerce” koji je sve što vam treba da započnete svoj onlajn biznis. Na ovom kursu naučićete kako da napravite sajt sa Woocommerce temom, zatim i kako da kreirate stranice vaše prodavnice i formirate navigacioni meni. Kad postavite osnove, saznaćete i kako se kreiraju kategorije proizvoda, dodaju proizvodi, vrši plaćanje i dostava, ali i postavljaju komentari vaših korisnika - ovo je glavni pokazatelj uspešnosti poslovanja. Sad razumete zašto mi rado objavljujemo komentare i iskustva Kampster polaznika :)

Pored toga, saznaćete i mnoštvo trikova kako da prilagodite svoju onlajn prodavnicu proizvodu ili brendu koji reklamirate, što se odnosi na promene boja, oblika, logoa. Kao i što smo rekli - sve što vam treba za pokretanje onlajn prodavnice naćićete u kursu “WooCommerce”.

Vaše je samo da kliknete na prijavu, sve ostalo ćete rešiti kroz kurs.

 

PRIJAVITE SE

 

2021-12-07

Autor: Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Administrator Kampster zajednice.

Imate pitanja za Kampster? Javite se: