Kampster vesti

Kampster među svetskim obrazovnim liderima na “Expo 2020” u Dubaiju

Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Kampster među svetskim obrazovnim liderima na “Expo 2020” u Dubaiju

Kao edtech kompanija sa najvećom zajednicom korisnika u Srbiji i regionu, Kampster ima ogroman zadatak da kontinuirano napreduje, prati svetske trendove, pomera okvire onlajn učenja i virtuelno okruženje prilagodi svakom pojedinačnom korisniku. Da bismo u tome i uspeli i zadržali lidersku poziciju na polju onlajn edukacije otvoreni smo da prihvatimo najnovija edtech rešenja, dovedemo svetsku praksu u naše regione i umrežimo se sa inostranim revolucionarima na ovom polju.

S tim u vidu, počastvovano smo učestvovali na najvećoj svetskoj manifestaciji “Expo 2020”, u okviru tematske nedelje posvećene znanju i učenju koja je trajala od 12. do 18. decembra 2021.

“Expo Dubai 2020” - prikaz obrazovanja koje nam dolazi

“Dubai Expo 2020” je manifestacija koja okuplja svetske lidera na polju javnog delovanja, tehnološke industrije, obrazovanja, umetnosti i kulture. Ova izložba je i mesto susreta najnovijih naučnih znanja, tehnoloških rešenja i futurističkih predviđanja koja imaju za cilj da pripreme kreatore obrazovnih sistema na budućnost koja nam je sve bliža.

Ovogodišnji Dubai “Expo” ugostio je čak 192 zemlje sveta, veliki broj obrazovanih institucija i impozantan broj učesnika koji ujedinjeno ističu da obrazovanje kakvom se teži povezuje održivost i fleksibilnost, ali i moderna tržišna znanja, veštine i mogućnosti. Kampster je među prvima u regionu prepoznao ovu potrebu i objedinio tržišno orijentisana znanja i veštine kroz praktične onlajn kurseve koje su prošli proveru stručnjaka i proveru preko 250.000 polaznika!

Izvor slike: Razvojna agencija Srbije

Kao jedan od glavnih zaključaka svetske “Expo” izložbe je da se vizija savremenog obrazovanja mora temeljiti na praktičnom znanju, usmerenom istraživanju i osluškivanju tehnoloških i društvenih potreba, kao osnove za progresiju. To je ujedno i glavna poruka koji je srpski paviljon, čiji je deo bio i Kampster, poslao kroz slogan „Inspired by the Past, Shaping the Future”.

Širimo misiju onlajn obrazovanja: Kampster inovacije privukle interesovanje učesnika Dubai “Expo 2020”

Pored eksluzivne prilike da se vide inovacije iz svih delova sveta, na ovogodišnjem “Expo” događaju Miloš Jovanović, Managing director i Stanko Arsenijević, CTO, su ispred Kampstera predstavili učesnicima iz mena i evropskog regiona moderna Kampster edtech dostignuća na polju onlajn edukacije. Tom prilikom istakli su da je brzo i lako učenje moguće, ukoliko se ono odigrava u interaktivnom i afirmativnom okruženju koje nagrađuje polaznika, prati njegov tempo napredovanja i zadržava visok nivo međupersonalne interaktivnosti.

Izvor slike: Privatna arhiva Kampstera

Ideje koje su Kampster predstavnici podelili sa ostalim učesnicima “Dubai Expo 2020” manifestacije poslužiće kao osnova za nove saradnje, projekte i aktivnosti planirane za naredni period. Ovo je bila i sjajna prilika da se Kampster misija proširi i tako doprinese razvoju obrazovanja na svetskom nivou.

Značajne pohvale Kampster je dobio za pristup i metodologiju rada, kontinuirano praćanje i vođenje polaznika kroz onlajn edukaciju, razvoj study grupa, praktičan rad i široku ponudu tema koje obezbeđuje svakom polazniku da napreduje na privatnom ili poslovnom planu.

Uverite se i vi u efikasnost Kampster kurseva i pogledajte najpopularnije pakete usavršavanja koji će vam pomoći da postanete cenjeni stručnjak u oblasti programiranja, digitalnog marketinga, biznis  veština i još mnogo toga.

2022-01-04

Autor: Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Administrator Kampster zajednice.

Imate pitanja za Kampster? Javite se: