Novi kursevi

Novi BESPLATAN kurs: Kako da organizuješ svoje obaveze kad si u frci?

Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Novi BESPLATAN kurs: Kako da organizuješ svoje obaveze kad si u frci?

Dragi Kampsteri,

Koliko puta dnevno sebi kažete da nemate vremena i da biste voleli da dan duže traje? Sigurni smo da se svi nekad ili vrlo često nađemo u ovoj situaciji. Stres od puno obaveza, kratkih rokova i mnoštvo detalja utiče i na našu koncentraciju, zdravlje, kao i privatni i socijalni život. Zato je pravo vreme da se naprave ozbiljne organizacijske promene, a Kampster je tu da vam pomogne na tom putu.

Pripremili smo vam besplatan kurs “Kako da organizuješ svoje obaveze kad si u frci?”, koji će vam dati jako dobre savete na koji način da lakše i neuporedivo brže organizujete i raspodelite zadatke. Ako ste mislili da reorganizacija vaših obaveza i vremena zavisi isključivo od vas - varate se! Daćemo vam korisne tehnike kako da napravite promene kroz interakciju sa saradnicima i/ili ukućanima, a da oni to čak i ne primete :) 

Mislite da je to nemoguće? Pridružite nam se na kursu i upoznajte se sa trikovima koje je sa vama srdačno podelila Jelena Tasić, master preduzetnik i autorka ovog kursa. Jelena primenom zanimljivih tehnika uspešno balansira svoje poslovne i privatne obaveze, posvećeni je roditelj, sjajni saradnik i uspešni preduzetnik. Ako njoj uspeva, zašto ne bi i vama?

Kroz kurs ćete saznati:

  • Kako da organizujete svoje vreme.
  • Naučićete kako smanjiti stres.
  • Upoznaćete se sa metodama kako organizovati svoje zadatke.
  • Saznaćete šta može aplikacija Trello.
  • Otkrićete kako vam može pomoći aplikacija Asana.

Nema razloga da čekate, sve što treba da uradite je da nam se pridružite.

PRIJAVITE SE

2022-03-03

Autor: Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Administrator Kampster zajednice.

Imate pitanja za Kampster? Javite se: