Kampster motivacija

Iskustvo polaznice Ane: “Kampster je pravo mesto za razvoj veština - uverite se i sami”

Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Iskustvo polaznice Ane: “Kampster je pravo mesto za razvoj veština - uverite se i sami”

Dragi Kampsteri,

Najviše volimo ovakve blogove, u kojima kao sagovornika imamo naše polaznike, članove Kampster zajednice. Iz iskustva znamo da i vi volite da čitate ovakve blogove, da li smo u pravu? 😀

Ko će dati najbolji feedback od polaznika koji su prošli nekoliko Kampster kurseva, komunicirali sa većim brojem autora i mentora i kroz Kampster forum upoznali puno kolega, saradnika i prijatelja. Ovo je pored znanja i stečenih veština, najveća vrednost učenja na Kampsteru - vaša pripadnost zajednici istih interesovanja, želja i afiniteta.

U ovom blogu delimo sa vama iskustvo naše polaznice Ane Nedeljković. Ona je želeli sa ostatkom Kampster zajednice da podeli iskreno mišljenje o Kampster kursevima, i evo je rekla:

Moj životni moto je doživotno učenje. U jednoj od firmi u kojoj sam radila sam naučila da učenje ne mora da bude samo učenje neke "nauke" već i npr. pravljenje zimnice. 

Iako sam po struci informatičar čitav radni vek sam provela u administraciji i finansijama. Sad sam se vratila svojoj matičnoj struci, i volim da učim za svoju dušu. Francuski jezik koji mi je velika strast i želim da ga usavršim!

Za učenje nikad nije kasno, a pravo mesto za to je po meni Kampster. Kursevi nisu skupi, svi su vrlo ljubazni i odgovori na pitanja i rešenja zadataka stižu u rekordnom roku.”

Ana dodaje i da su joj Kampster kursevi dosta pomogli da razvije svoje socijalne veštine, ali i kompetencije u domenu ličnog razvoja i komunikacije. Takođe ističe i ulogu Kampstera u razvoju inteligencije. Navodi:

“Na Kampsteru možete razviti svaku vrstu inteligencije (od makar 9 do 15 meni poznatih) do gornjih granica i te granice se mogu nadalje produbljivati. Iako cenim svaku ponaosob, meni je najvažnija socijalna inteligencija koja nam omogućava snalaženje u svakoj novonastaloj situaciji. Upravo sam nju usavršila kroz Kampster platformu!

Potom, kroz Kampster forum možete upoznati nove ličnosti, sličnih ili različitih interesovanja, kao i razmeniti mišljenja i iskustva iz mnogih oblasti obrazovanja i življenja.”

Za kraj, Ana je poslala snažnu poruku i poziv svima vama koji se pitate da li je Kampster pravo mesto za vaš razvoj i napredak. Dovoljno je da ovo pročitate i dobićete odgovor:

“Sve pohvale za Kampster interaktivnu platformu za onlajn učenje. Ona je i mnogo više od toga - uverite se i sami. Preporučujem je svima koji žele u nečemu da se usavrše.” 

Ja sam Kampster platformu pronašla preko Googla, tragajući sa kursevima iz domena ličnog razvoja. Naišla sam na kurseve, koji me veoma zanimaju: Rezilijentnost - ključ uspeha u teškim situacijama, Kurs mršavljenja - prihvati izazov, Živi život u skladu sa svojim vrednostima, Svi saveti za frilens poslovanje, Uvod u programiranje… a ovo je samo početak mog usavršavanja na Kampsteru”.

Bravo za Anu koja je prepoznala važnost celoživotnog razvoja i odabrala platformu na kojoj nema odustajanja. Kampster gejmifikovan pristup i pametni algoritam prepoznaje invidualni pristup učenju svakog polaznika, vodi tok poučavanja, ali i prepoznaje nivo vaše aktivnosti na platformi. 

Pitate se šta onda radimo? 

Motivišemo vas da nastavite dalje! Ovo je jedan od ključnih razloga zašto čak 90% Kampster polaznika završi kurs koji započne. 

Sigurni smo da biste i vi voleli da učite svojim tempom i razvijate se kroz interaktivno, gejmifikovano okruženje, zato odmah pogledajte našu ponudu kurseva i već sada odaberite kurs koji vas interesuje. 

Čekamo vas!

2022-03-09

Autor: Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Administrator Kampster zajednice.

Imate pitanja za Kampster? Javite se: