Novi kursevi

NOVI besplatan kurs: Trikovi za efikasniji rad na Google Drive-u

Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

NOVI besplatan kurs:  Trikovi za efikasniji rad na Google Drive-u

Dragi Kampsteri,

Koliko često koristite Google Drive u radu? Bilo da je reč o vašem poslovnom ili privatnom nalogu, sigurni smo da ste otkrili koliko je lakše raditi na Drivu-u. Pored toga što vam se sve automatski čuva i nema bojazni od gubitka materijala, Drive je i sjajan alat za timski rad

Međutim, što duže radite na Drivu-u i koristite sve njegove alate, vremenom vam postaje sve teže da pronađete ono što tražite, zar ne? Znate da je sigurno tu negde, ali ne uspevate s lakoćom da pronađete ono što tražite, ne znate kako ste nazvali dokument, ne sećate se u kom folderu ste ga sačuvali, kojom bojom ste ga obeležili i tome slično. Kao što možete i da pretpostavite, Kampster ima rešenje! Znate da za nas nema neprevaziđenih prepreka :)

Pripremili smo vam kurs pod nazivom “Trikovi za efikasniji rad na Google Drive-u”. Naša autorka, Ana Zdravković, potrudila se da vam na jednom mestu objedini trikove koji će vam pomoći da organizujete Google Meet sastanke kao profesionalac, pronalazite sve što tražite brzo i lako, i saznate kako da koristite svoje Google Drive sadržaje i kada nemate internet!

Znamo da je Google Drive nezaobilazni alat za rad nastavnika, zato vam delimo i korisne savete kako jednostavno da vodite pedagošku dokumentaciju, komunicirate sa učenicima i primenjujete pedagoške principe u virtuelnom okruženju. Tu su i saveti kako da sačuvate fajlove tako da vam budu dostupni sa različitih uređaja i da ne opterećujete njihovu memoriju, zatim i saveti kako da skenirate fajlove ili izvučete neki tekst sa slike…puno toga vas čeka!

Ali najbolje smo vam ostavili za kraj - poklanjamo vam kurs “Trikovi za efikasniji rad na Google Drive-u” potpuno BESPLATNO.

Čekam vaše prijave :)

PRIJAVITE SE

2022-03-15

Autor: Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Administrator Kampster zajednice.

Imate pitanja za Kampster? Javite se: