Novi kursevi

Novi kurs: SQL programiranje

Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Novi kurs: SQL programiranje

Dragi Kampsteri,

Da li znate da je SQL prema istraživanju s početka 2022. godine bio najbolji izabrani programski jezik za softverske aplikacije? Ako se pitate zašto - odgovor je jednostavan - ovaj programski jezik se koristi svuda i svakog dana, i jednostavniji je od drugih programa.

Pa kao što možete i da pretpostavite, kad je nešto najbolje, onda mora biti i na platformi koja razvija najbolje poslovne veštine, zato vas obaveštavamo: Kampster ima novi kurs pod nazivom “SQL programiranje”.🤩

Na našem kursu imaćete priliku da savladate veštine održavanja, kreiranja i preuzimanja informacija iz relacionih baza podataka. To će vam omogućiti da se svrstate u SQL stručnjake koji umeju efikasno da ažuriraju, manipulišu, ubacuju i menjaju podatke, što je jedan od glavnih glavnih izazova kompanija koje rade sa velikim brojem podataka.

Da je SQL najtraženija tehnička veština za poslove sa podacima govori i istraživanje koje je sprovedo Indeed, a po kom čak 42,7% poslova u oblasti programiranja je za SQL stručnjake. Ovo je dovoljan razlog da nam se što pre pridružite na kursu i steknete najtraženije tržišne veštine!

Korisna znanja, savete i trikove sa vama je podelila, Jana Milosavljević, master inženjer organizacionih nauka i database developer, koja je autor kursa, i ima višegodišnje iskustvo u ovoj oblasti.

PRIJAVITE SE

2022-07-08

Autor: Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Administrator Kampster zajednice.

Imate pitanja za Kampster? Javite se: