Kampster vesti

Saradnja Kampstera i Evropskog omladinskog centra pruža studentima i do 30% popusta na edukativne kurseve!

Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Saradnja Kampstera i Evropskog omladinskog centra pruža studentima i do 30% popusta na edukativne kurseve!

U današnje vreme, obrazovanje i usavršavanje su imperativ za uspeh na tržištu rada. Osim kontinuiranog formalnog obrazovanja, značajnu ulogu ima i kvalitetno neformalno obrazovanje, koje uključuje sticanje novih veština, znanja i iskustava, i sve više postaje ključni faktor za zapošljavanje i napredovanje u karijeri. 

Prema istraživanju Evropske komisije, 78% poslodavaca u Evropskoj uniji smatra da je neformalno obrazovanje ključno za razvoj i napredak karijere, pored posedovanja formalne diplome. Ovo istraživanje takođe pokazuje da poslodavci najviše cene veštine poput kreativnosti, timskog rada i komunikacije, koje se stiču upravo kroz neformalni sistem usavršavanja.

Upravo zbog toga, Kampster kao najveća onlajn platforma za edukaciju na Balkanu, od preko 500.000 korisnika, i Evropski omladinski centar (EOC), uspostavili su dugoročnu saradnju koja za cilj ima pripremu mladih za tržište rada i razvoj najvažnijih kompetencija koja će im pomoći da poboljšaju svoje šanse za zapošljavanje i napredovanje u karijeri.

Na Kampster platformi, svi studenti koji poseduju EYCA/ISIC studentsku karticu mogu pronaći kurseve u oblastima kao što su programiranje, strani jezici, digitalni marketing, poslovno upravljanje, dizajn i mnoge druge oblasti, po specijalnoj, čak do 30% nižoj ceni

 

Preuzmite kod za popust OVDE

 

Saradnja Kampstera i EOC-a je osmišljena kako bi studentima koji žele da se usavršavaju pružili priliku da se razvijaju i uče u sopstvenom ritmu, u skladu sa svojim interesima i ciljevima, na modernoj, gejmifikovanoj platformi, koja pored tržišnih znanja, pruža i priliku za sticanje veština koje poslodavci cene.

A to znači samo jedno: Uz Kampster i EYCA/ISIC Studentsku karticu, steći ćete tržišne veštine i pre zaposlenja! 

Svi zainteresovani studenti mogu posetiti veb stranicu Evropskog omladinskog centra, i saznati više o kursevima i popustima dostupnim uz MojaKartica kodove. 

Pridružite nam se i počnite da učite nove veštine već danas!

2023-03-28

Autor: Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Administrator Kampster zajednice.

Imate pitanja za Kampster? Javite se: