Novi kursevi

Novi kurs: Pinterest kao biznis: Kako povećati broj pratilaca?

Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Novi kurs: Pinterest kao biznis: Kako povećati broj pratilaca?

Pinterest, popularna društvena mreža i platforma za deljenje slika, postala je nezaobilazan alat za vizuelni marketing. Sa više od 450 miliona aktivnih korisnika mesečno, brendovi i preduzetnici širom sveta koriste Pinterest za promociju svojih proizvoda, usluga i ideja.

Ako želite da unapredite svoj brend, povećate vidljivost i ostvarite uspeh na ovoj moćnoj platformi, predstavljamo vam naš novi kurs Pinterest kao biznis: Kako povećati broj pratilaca?

Otkrijte zašto je ovaj kurs važan za vas i kako vam može pomoći da se istaknete u digitalnom svetu.

Zašto je Pinterest marketing važan za vas?

Pinterest je jedinstvena platforma koja privlači korisnike u potrazi za inspiracijom, idejama i proizvodima. Brendovi koji uspešno koriste Pinterest za promociju svojih proizvoda i usluga mogu ostvariti značajan porast saobraćaja na svojim web lokacijama, povećati angažovanje korisnika i ostvariti bolje rezultate u prodaji.

Prema istraživanjima, 89% Pinterest korisnika koristi platformu za inspiraciju pre kupovine, dok 83% korisnika vrši kupovinu upravo na osnovu sadržaja koji su pronašli na Pinterestu. 😲

Naš kurs će vam pokazati kako da savladate Pinterest marketing i iskoristite njegov potencijal za rast vašeg brenda.

Kako će vam ovaj kurs pomoći da unapredite vaš brend?

Kroz više od 20 lekcija kursa, naučićete sve što je potrebno da biste postali stručnjak za Pinterest marketing.

Kurs pokriva osnove Pinteresta, dizajn i optimizaciju sadržaja, razvijanje strategije i angažovanje korisnika, kao i oglašavanje i praćenje uspeha.

Na kraju kursa, bićete opremljeni znanjem i veštinama koje su vam potrebne da biste efikasno koristili Pinterest za promociju vašeg brenda, povećali saobraćaj na vašoj web lokaciji, privukli ciljanu publiku i ostvarili bolje rezultate u prodaji.

3 razloga zašto Pintereset mora biti deo vaše marketing strategije

  1. 🎨 Kreativna inspiracija i angažovanje: Pinterest je platforma koja odiše kreativnošću i inspiracijom, što ga čini idealnim mestom za promociju vašeg brenda. Korisnici dolaze na Pinterest kako bi pronašli inspiraciju, ideje i proizvode koji odgovaraju njihovim interesima. Time se vaš brend stavlja u fokus, a angažovanje korisnika raste zahvaljujući vizuelnom sadržaju koji privlači pažnju. To i želite, zar ne? 😉

  2. 🔍 Povećanje vidljivosti i organskog saobraćaja: Pinterest funkcioniše kao vizuelna pretraga, što znači da može značajno poboljšati vidljivost vašeg brenda i povećati organski saobraćaj na vašoj web lokaciji. Optimizacijom vaših pinova i davanjem jasnih informacija o vašem brendu, povećavate šanse da će vaši potencijalni klijenti pronaći vašu ponudu upravo preko ove platforme.

  3. 💰 Visoka konverzija i prodaja: Pinterest korisnici su poznati po tome što su spremni za kupovinu, a čak izuzetno visok procenat korisnika vrši kupovinu na osnovu sadržaja koji su pronašli na Pinterestu. Ova platforma vam pruža mogućnost da direktno targetirate svoju ciljnu publiku i povećate konverzije i prodaju kroz efikasno vizuelno predstavljanje vaših proizvoda ili usluga.

Dovoljno razloga da se već odmah prijavite na kurs i krenete u svoju Pinterest avanturu! 

 

PRIJAVITE SE

2023-04-26

Autor: Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Administrator Kampster zajednice.

Imate pitanja za Kampster? Javite se: