Novi kursevi

Novi kurs na Kampsteru: Uvod u astrološke predikcije

Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Novi kurs na Kampsteru: Uvod u astrološke predikcije

Astrologija je fascinantno područje koje proučava veze između nebeskih tela i ljudskog života.

Ako ste zainteresovani za astrologiju i želite da naučite više o astrološkim predikcijama, novi kurs na Kampsteru - "Uvod u astrološke predikcije" je  sjajna prilika za vas.

Kroz ovaj kurs, steći ćete temeljno znanje o astrologiji i nauči ćete kako predviđati buduće događaje i razumeti njihov uticaj na vaš život. Evo šta vas očekuju na kursu:

  • Astrološki simboli: Upozna ćete se s osnovnim simbolima koji se koriste u astrologiji, poput planeta, znakova Zodijaka, kuća i aspekata. Razumevanje tih simbola biće ključno za dalje tumačenje astroloških karti.
  • Astrološke karte: Nauči ćete kako čitati astrološke karte i interpretirati njihove elemente. Karta će vam pružiti uvid u položaje planeta u trenutku vašeg rođenja.
  • Tumačenje aspekata: Aspekti su odnosi između planeta u astrološkoj karti. Kroz kurs ćete naučiti kako tumačiti različite aspekte i razumeti njihov uticaj na vaše sposobnosti, karakteristike i izazove.
  • Tehnike predviđanja: Upozna ćete se s različitim tehnikama predviđanja u astrologiji, kao što su tranziti, progresije, solarni horoskop i ascedenti. Ove tehnike vam omogućuju da dobijete uvid u buduće događaje i promene u vašem životu.

Kursu “Uvod u astrološke predikcije” za vas su pripremile Maja Pešić i Dragana Desnica. Obe imaju ogromno višegodišnje iskustvo i svoje znanje, iskustvo i veštine su srdačno podelile sa vama kroz kurs.

Na vama je da kliknete na prijavu i krenete na zanimljiv astrološki put. Očekujemo vas!

 

PRIJAVITE SE

2023-05-24

Autor: Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Administrator Kampster zajednice.

Imate pitanja za Kampster? Javite se: