Novi kursevi

NOVI (najtraženiji) kurs za Kampsteru: QA automatsko testiranje softvera

Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

NOVI (najtraženiji) kurs za Kampsteru: QA automatsko testiranje softvera

Dragi Kampsteri,

Kad kažemo da ispunjavamo sve vaše želje, stvarno to i mislimo! Sa velikim zadovoljstvom vam javljamo da je na Kampster platformi od sada dostupan i kurs QA automatsko testiranje softvera!

Ovaj kurs je osmišljen sa ciljem da vam pruži sveobuhvatno znanje i veštine koje su vam potrebne da postanete stručnjak u automatskom testiranju softvera.

Ako vam kažemo da prema najnovijem istraživanju 92% organizacija koristi neki oblik automatskog testiranja kao deo svog razvojnog procesa softvera, onda vam je jasno zašto je ovaj kurs najtraženiji! 

Sada nema više potrebe za čekanjem, prijava je otvorena! 😀

Šta vas očekuju na kursu?

Kroz ovaj kurs, saznaćete sve o konceptima, metodologijama i alatima koji se koriste u QA automatskom testiranju. Naučićete kako da pišete efikasne testne skripte, kako da identifikujete i rešite probleme u softveru, kao i kako da automatizujete testiranje kako biste postigli visok nivo kvaliteta softvera.

Svoje iskustvo, znanje i trikove oko automatskog testiranja sa vama je podelio naš autor, Zvonimir Knežević, automatski i manuelni QA inženjer, će vas voditi kroz sve ključne teme, pružajući vam praktična znanja i primere iz stvarnog sveta.

Učićete korak po korak, gradeći svoje veštine i stičući samopouzdanje u oblasti automatskog testiranja.

Pored toga, kurs će vam pružiti priliku da radite na realnim projektima i vežbate svoje veštine u pravom radnom okruženju. Bićete deo interaktivnih vežbi, diskusija i testiranja, što će vam omogućiti da primenite svoje znanje u praksi i razvijete stručnost u oblasti QA automatskog testiranja.

Ne propustite ovu izvanrednu priliku da steknete vredno znanje koje je visoko traženo na tržištu. 

Postanite stručnjak u QA automatskom testiranju softvera i otvorite vrata raznih mogućnosti u svetu tehnologije.

Čekamo vas na kursu!

 

PRIJAVITE SE
 

2023-06-26

Autor: Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Administrator Kampster zajednice.

Imate pitanja za Kampster? Javite se: