Novi kursevi

Želite da radite u inostranstvu? Imate osnove za dobijanje mađarskog državljanstva? Onda je ovaj članak prava stvar za vas!

Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Želite da radite u inostranstvu? Imate osnove za dobijanje mađarskog državljanstva? Onda je ovaj članak prava stvar za vas!

Ako imate bilo kakvih osnova za sticanje mađarskog državljanstva, bilo na osnovu porekla, bračnog stanja ili mesta boravka, zašto ne biste iskoristili tu mogućnost na najbolji mogući način!?

Kao građanin Mađarske, imate pravo na slobodno kretanje unutar Evropske unije, što znači da možete živeti, studirati i raditi u bilo kojoj zemlji EU bez viza i ograničenja.

🔍 Šta vas očekuje na ovom kursu:

✅ Detaljno uputstvo: Saznajte sve o uslovima i pravnim aspektima sticanja mađarskog državljanstva putem porekla.

🎙️ Interaktivni intervju: Proučite tipična pitanja kao i premere odgovora kako biste bili  u potpusnosti spremni za intervju i osigurali uspeh.

💡 Upoznavanje s mađarskim društvom: Ovladajte lokalnim običajima i normama kako biste se lakše integrisali.

📚 Online resursi: Fleksibilno učenje putem online resursa prilagođenih vašem tempu i rasporedu. Očekujte pregršt materijala, linkova ka televizijskim programima i novinama koje će vaše znanje podići na viši nivo.

🌟 Započnite svoje putovanje ka mađarskom državljanstvu sa našem specijalizovanim kursem: Mađarsko državljanstvo! 🌟🚀

Ukoliko se niste susreli ranije sa mađarskim jezikom, preporučujemo da krenete od početka uz kurs Mađarski jezik- nivo A1.1.

2024-04-02

Autor: Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Administrator Kampster zajednice.

Imate pitanja za Kampster? Javite se: