Copywriter

Ocena kursa: 4.9 (od 126 Kampstera)

 • 2 meseca
 • Sertifikat
 • Lekcija: 22
 • 9,999rsd 999rsd
Opis kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Na kursu Copywriter naučićete kako da uvek budete misaono usklađeni sa svojim klijentom, da razmišljate o potrebama svojih potencijalnih kupaca i da svaku reč koju napišete pretvorite u uveravanje i poziv na akciju.

To nije sve: na kursu Copywriter osvrnućemo se na alate koji su potrebni za rad, na pisanje na web-u, početničke greške koje bi trebalo da izbegavate i još mnogo toga.

Baš na ovom kursu naučićete da svoja znanja i veštine prodate i poslodavcu i konzumentu sa druge strane, jer „copywriting je umetnička forma”, veština prodaje, prodaja kroz pisanje.

Prosečna plata profesionalca

Strani copywriter-i mogu godišnje da zarade i šestocifrenu cifru! Njihova satnica se kreće oko 20$ za one koji kao frilenseri rade za strana tržišta.

Šta je potrebno?

 • keyboard_arrow_right Copywriter

Koja ću znanja posedovati po završetku?

 • keyboard_arrow_right Šta su poslovi copywriter-a
 • keyboard_arrow_right Koji su alati neophodni za rad
 • keyboard_arrow_right Šta je ubeđivanje i kako ga iskoristiti
 • keyboard_arrow_right Kako napisati uverljiv copy
 • keyboard_arrow_right Kako pisati na web-u
 • keyboard_arrow_right Zašto je bitna SEO optimizacija za copywriter-a
 • keyboard_arrow_down Detaljan sadržaj možete videti na dnu strane

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

 • Potvrdu o pohađanju kursa
 • Sertifikat na srpskom jeziku
 • Sertifikat na engleskom jeziku

Cena kursa

Promo cena je 999rsd. U cenu je uračunat PDV.

Ko je autor kursa?

Autorka kursa Copywriter je Milica Savić. Milica je diplomirala novinarstvo na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, završila više relevantnih kurseva vezanih za struku, od kojih izdvaja Web novinarstvo na iAkademiji i semestar Poslovne škole za Public relations u Beogradu. Iskustvo i znanja iz marketinga stekla radeći u zdravstvenoj, wellness i spa industriji u oblasti marketinga i PR-a, kao i kroz blogovanje i uređvanje. Radila je kao novinarka, urednica rubrike i zamenica glavne i odgovorne urednice. Trenutno uspešno frilensuje kao Content creator.

Trajanje kursa

Kurs traje 2 meseca.

Bilo da kupite jedan ili više kurseva svaki od njih možete startovati kad god vi odlučite, nezavisno od datuma kupovine! Danas, kroz mesec dana, sledeće godina - datum startovanja kursa birate vi!

Materijal kursa ostaje vam dostupan i po uspešnom završetku kursa - zauvek.

Šta mogu da očekujem?

Po prijemu uplate kurs će vam biti otvoren u roku od 3 radna dana. Kursu možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara, mobilnog, tableta i pratite ga sledeći tempo koji vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština.

Iskustva dosadašnjih polaznika

M

Mirjana Končar

Jednostavnim rečima objašnjeno gradivo. U završnom zadatku sam upotrebila 12 tačaka mislim da mi je malo suhoparan, ali ću praksom doći do "sočnosti" teksta. Želim vam svima puno uspeha, a razmišljam o novom kursu! Hvala, Mirjana

Marija

Marija Rakovic

U početku mi je bilo sve jako konfuzno, ali negde u drugoj trecini kursa sam shvatila da treba da se prepustim idejama. Super podrska i dobro koncipiran kurs su me inspirisali da i dalje ucim! :)

Tanja

Tanja Grgić

Prezadovoljna.

Snezana

Snezana Eric

Odlicno smisljen kurs sa svim korisnim informacijama kako za pocetnike i laike u ovoj struci tako i za one koji su pre upisa znali sta zele da dobiju na kraju ovog kursa. O platformi sve najbolje. Svaka novost na platformi me pozitivno iznenadi. Jedina sugestija da bih volela jos poslovnih kurseva,tipa racunovodstvo, itd i napredniji nivoi kurseva jezika.

S

Sonja Prijić

Odlično,sviđa mi se veoma i pristup i način komunikacije.

Ivana

Ivana Babić

Zaista koncizno i jasno. Svi alati su tu i koraci dobro objašnjeni. Što je još važnije, veliki akcenat je stavljen na motivaciju korisnika što je zaista za pohvalu. Puno hvala!

Andjela

Andjela Vukasinovic

Odličan kurs. Naučila sam dosta o copywritingu. Znanje stečeno u ovom kursu će mi veoma značiti za posao kojim se bavim. Hvala.

M

Milica Karic Karic

Kao početniku sa malim predznanjem iz oblasti marketinga i copywriting-a, ovaj kurs je omogućio da steknem uvid u osnove bavljenja ovim poslom i saznam više o tome ko je i šta radi copywriter. Interakcija sa mentorom je od velikog značaja i to što postoje praktični zadaci na kojima možemo da vežbamo. Platforma je prilično pregledna i laka za snalaženje. Pohvale.

Hari

Hari Sijaric

Vrlo zanimljivo gradivo. Zadaci su kvalitet u smislu da se naučeno znanje primijeni u praksi i spozna koliko se naučilo. Na neki način se gradi samopuzdanje da se uhvatite u koštac za novim izazaovima i prihvaitite poslovne ponude za koje prije nijeste mislili da možete ili smijete prihvatiti.

J

Jelena Milisavljevic

Odlicna!

O

Ognjen Vidovic

Научио сам много корисних ствари и волео бих да научим још стари везаних за ову тему.

Snežana

Snežana Ljubičić

Dobro osmišljen kurs,sa puno korisnih podataka.

M

Milan Radenkovic

Odlican uvod u copywriting.

N

Neda Aleksic

Uživala sam i mnogo naučila o osnovama copywriting-a na Vašem kursu! Hvala!

Pogledaj još iskustva
Kako da upišem kurs?

Samo par koraka te deli od kursa:

Korak 1. Prijavi se

Korak 2. Izvrši uplatu

Korak 3. Startuj učenje odmah ili kad god poželiš!

Za više informacija

Tu smo za sva vaša pitanja!

+381 62 777 244

office@thecampster.com

Braće Baruh 25, Beograd

Sadržaj kursa
8

Sistem 12 koraka

10

Završni test

Završni zadatak

Završni zadatak nam služi da utvrdimo znanje koje smo stekli na kursu i to vam je poslednja prepreka. Potrudite se da ga dobro uradite i bićete nagrađeni!
Prosečno potrebno vreme za izradu: 30 min